Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، جعفر آی امروز در نشست با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه پزشکی بازساختی در دنیا مطرح بوده و درمان بسیاری از بیماری‌ها با این علم محقق می‌شود، اظهار کرد: بسیاری از شرکت‌های مطرح دنیا اکنون سرمایه‌های خود را در درمان بیماری‌ها با علم پزشکی بازساختی هدایت کرده‌اند و این نشان از آینده این رشته‌ها حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اذعان به این نکته که بیشترین تبادل ارزی دنیا در حوزه پزشکی بازساختی انجام می‌شود، افزود: گیلان پتانسیل بالایی در پزشکی بازساختی دارد و باید از این ظرفیت‌ها به درستی بهره گرفته شود. 

رئیس هیئت گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی وزرات بهداشت مراکز فعال گیلان در حوزه پزشکی بازساختی را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: باید علاوه بر حفظ رشته‌های موجود، مهندسی بافت و سلول درمانی نیز در دانشگاه علوم پزشکی گیلان راه اندازی شود. 

آی، از عزم دولت در حمایت از دانش بنیان‌ها خبر داد و بیان کرد: کارگروه فناوری سلامت در وزرات بهداشت با توجه به شعار سال بودجه و اعتبار خوبی را برای پژوهشگران، فناوران و دانش بنیان‌ها در این زمینه درنظر گرفته است. 

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این دیدار با بیان اینکه آینده علوم پزشکی به سمت سلول درمانی و رشته‌های مولتی دیسیپلینری پزشکی حرکت می‌کند، اظهار کرد: در آینده، درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله در بالین، سوختگی، پیوند کلیه، کبد و سایر رشته‌ها در قالب سلول درمانی و مولتی دیسیپلینری پزشکی انجام خواهد شد. 

ارسلان سالاری با بیان اینکه امکانات خوبی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان فراهم شده، افزود: هماهنگی در راه‌اندازی رشته‌های پایه و حرکت در جهت دانش بنیان‌ها یکی از رویکردهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان است و در این زمینه از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنیم. 

وی با اشاره به حرکت پر جنب و جوش شرکت‌های دانش بنیان در درمان بیماری‌ها تصریح کرد: نیروی انسانی و استعداد بالقوه‌ای در گیلان در جهت به کارگیری از سلول درمانی و علوم مشابه وجود دارد و در راستای حمایت از آن‌ها اخیرا درخواست‌هایی به معاونت علمی وفناوری رئیس جمهور نیز شده و پیگیر نیازمندی‌ها در این رابطه هستیم. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ضرورت راه اندازی دو رشته مهندسی بافت و سلول درمانی در گیلان تاکید کرد و گفت: از امکانات وزرات خانه باید در گیلان جهت راه‌اندازی این دو رشته بهره گرفته شود. 

به گفته سالاری، دانشگاه علوم پزشکی گیلان تمام عزم خود را در جهت به کاربردن علوم و پژوهش و دانش بنیان کردن آن به کار گرفته است. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: جعفر آی وزرات بهداشت ارسلان سالاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانشگاه علوم پزشکی گیلان پزشکی بازساختی مهندسی بافت سلول درمانی راه اندازی دانش بنیان بیماری ها رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۷۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: نظر به موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تاسیس ۲ رشته پرستاری داخلی-جراحی و پرستاری سلامت جامعه در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه، شمار رشته‌های علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۱۸ رشته افزایش یافت.

دکتر حسن اژدری زرمهری افزود: بعد از بازدید میدانی ارزیابان وزارت بهداشت که بهمن ماه پارسال انجام شد و با توجه به نیاز روزافزون نظام سلامت کشور به پرستاران متخصص در زمینه داخلی-جراحی و سلامت جامعه و همچنین ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه علوم پزشکی، شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی با این درخواست موافقت کرد.

وی گفت: هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه دارای ۹۳ عضو هیات علمی و نزدیک به هزار دانشجو با ترکیب ۵۶ درصد زنان و ۴۴ درصد مردان است.

زرمهری افزود: اکنون این دانشگاه دارای رشته‌های پرستاری، هوش‌بری، مامایی، اتاق عمل، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، پرتوشناسی، فوریت‌های پزشکی، بهداشت عمومی، بهداشت حرفه‌ای، زیست فناوری، فیزیولوژی پزشکی، بیوشیمی بالینی، یادگیری الکترونیکی، ۲ مجوز دکترای پژوهشی و نیز دکترای پزشکی در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)، کارشناسی‌ارشد و دکترای تخصصی و در چهار دانشکده است.

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان