Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - به بهانه روز مهندس، عاطفه سلوک، استادیار دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)، رشد فرصت‌های شغلی رشته مهندسی پزشکی را در گروی حمایت از تاسیس شرکت‌های دانش بنیان و عملی‌تر شدن حمایت از مراکز رشد و شتاب دهنده‌ها عنوان کرد.

سلوک گفت: دانشجویان باید با روحیه کارآفرینی وارد این رشته شوند و پس از سه ترم تحصیل، می توانند یکی از سه گرایش بیوالکتریک، بیومکانیک و یا بیومتریال و مهندسی بافت را انتخاب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلوک و اعضای تیم تحقیقاتی اش در زمینه اصلاح، بهبود و توسعه بیومتریال‌های رایج فعالیت می‌کنند و در تیم تحقیقاتی خود زخم پوش‌هایی را طراحی و مهندسی کرده اند؛ اما با توجه به عدم حمایت مالی و این که در برآورد‌های مالی هنوز قابلیت بررسی برای بهینه سازی هزینه نسبت به نمونه‌های مشابه چینی آن باید انجام شود، این قطعه به تولید انبوه نرسیده است.

سلوک یکی از معضلات رشته مهندسی پزشکی را عدم وجود مرکزی برای تایید محصولات از سوی وزارت بهداشت با رویه شفاف و منطقی عنوان کرد.

او امیدوار است روزی تمام بیمارستان‌ها برای خرید قطعات و لوازم تخصصی پزشکی همچون بستر رشد سلول‌های بنیادی، انواع پروتز‌ها و ایمپلنت‌ها از نظر کارشناسان مهندسان پزشکی بهره‌مند شوند. این امر کمک شایانی به سلامت بیمار و طی فرآیند درمان خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مهندسی پزشکی مهندسی بافت مهندسی پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۵۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌تازه‌ترین دست‌آوردهای هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، لیلا آقا قزوینی دبیر سی ونهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران از ارایه جدیدترین دستاورد‌های در زمینه رادیولوژی نوین و هوش مصنوعی در کنگره امسال این انجمن که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه امسال و با حضور جمعی از متخصصان داخل و خارج کشور در محل هتل المپیک تهران برگزار می‌شود، خبر داد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام این خبر افزود: با توجه به اهمیت ارایه خدمات پزشکی در بیماران مراجعه کننده به اورژانس‌ها به خصوص بیماران دچار تروما و سکته‌های مغزی، تصویربرداری در اورژانس در کنار دیگر مباحثی، چون تصویربرداری سیستم عضلانی اسکلتی، تصویربرداری زنان و بارداری و تصویربرداری سروگردن از محور‌های مورد تمرکز کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران است.

وی با اشاره به شعار کنگره امسال که «رادیولوژی آینده فراتر از افق هاست» و به همین منظور نقش هوش مصنوعی، چت پات‌ها و چت جی پی تی (Chat GPT) در رشته رادیولوژی مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: همچنین در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مبحث اخلاق پزشکی در رادیولوژی به همراه ارایه راهکار‌ها در این حوزه ارایه خواهد شد.

  آقا قزوینی با تاکید بر اهمیت درج شرح حال کامل و هدفمند بیمار توسط پزشکان بالینی درخواست کننده تصویر برداری برای دریافت گزارش‌های اصولی و کاربردی تصویربرداری یادآور شد: از آنجا که دقت و صحت تصاویر درخواستی متخصصان مربوط در جهت تشخیص دقیق بیماری و بهبود حال بیمار موثر است، آشنایی با نکات چالش برانگیز و گمراه کننده تشخیصی در تصویربرداری در این کنگره مورد بحث و هم اندیشی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ‌ترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است که امسال قرار است در آن مباحث مهم دیگری مانند PET اسکن‌ها مورد بحث و هم اندیشی متخصصان حاذق در این رشته‌ها قرار گیرد.

گفتنی است این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست‌ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران داخلی و خارجی به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری می‌پردازد.
گفتنی است، همزمان با سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، نمایشگاه‌های تجهیزات پزشکی در چهار سالن مجزا در محل هتل المپیک تهران به ارایه آخرین دستاورد‌های تجهیزات رشته تصویربرداری خواهند پرداخت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ‌تازه‌ترین دست‌آوردهای هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • نتایج نشست مشترک جنبش فتح و حماس در چین چه شد؟
  • وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالج: او برای بازگشت به میادین آماده است!
  • ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس