Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز - ایرنا - دانش آموز دبیرستان تیزهوشان که ادامه تحصیل در هنرستان را به دبیرستان ترجیح داده و دنبال علاقه خود رفته است، می گوید: هنر را به هر رشته ای ترجیح می دهم، چون هنر منادی صلح و آرامش در جهان است.

به گزارش ایرنا، کافی است قدری به گذشته برگشته و به موضوع انشایمان در دوران کودکی فکر کنیم؛ «دوست دارید در آینده چه کاره شوید؟»؛ از بچگی به ما یاد داده بودند که برای یک دختر عالی شدن، حتما باید پزشک شد و برای یک پسر عالی شدن دست کم باید سراغ مهندسی رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به همین خاطر هم بیشترمان جرات نداشتیم در انشاهایمان به شغلی غیر از همین چند شغل تکراری فکر کنیم یا دست کم خودمان کمی رویاهای کودکی و نوجوانی‌مان را جدی بگیریم و به آرزوهایمان احترام بگذاریم تا جایی که خیلی‌هایمان یک مهندس معمولی بودن را به یک نقاش یا خیاط عالی بودن ترجیح دادیم.
اما در بین همه این آدم‌های معمولی، «الهه مطیع دیزجی»، جزو آدم‌هایی است که دلش خواسته تا به آرزوهایش احترام بگذارد و بین یک پزشک و مهندس معمولی بودن و یا یک نقاش عالی بودن، آخری را انتخاب کند.
«مطیع دیزجی»، هنرجوی هنرستان فاطمه الزهرا تبریز و دانش آموز با استعداد دبیرستان تیزهوشان، کسی است که این روزها با خروج از دبیرستان تیزهوشان و ثبت نام در هنرستان، استعدادش را در یادگیری نقاشی تا سطح عالی به کار گرفته است.
به همین مناسبت ایرنا گفت و گویی را با وی ترتیب داده است که مشروح آن در زیر می آید:

**خودتان را معرفی کنید.
الهه مطیع دیزجی 17 ساله و اهل تبریز هستم؛ سه سال در مدرسه تیزهوشان درس خواندم و سال دهم هم مستقیم وارد تیزهوشان شده و رشته ریاضی را انتخاب کردم.
خیلی دلم می خواست وارد رشته هنر بشوم، ولی چون خانواده ام مخالف بودند و مدیر مدرسه نیز مدام مرا تشویق به خواندن رشته ریاضی می کرد و می گفت به همراه کنکور ریاضی می توانی در کنکور هنر نیز شرکت کنی، به همین علت یک سال رشته ریاضی را در تیزهوشان خواندم ولی دیدم که انتخاب من درست نبوده و باید مسیر دیگری بروم.

** در زمانه ای که همه پزشکی و مهندسی را به هنر ترجیح می دهند، شما چه طور وارد هنر شدید؟
به رغم مخالفت والدین و اولیای مدرسه تغییر رشته دادم. به نظرم برای هنرعلاقه خیلی مهم است و پول و ثروت را از راه های زیادی می شود به دست آورد، ولی علاقه شرط اصلی یک هدف است.

**چگونه با هنر آشنا شدید؟
از کودکی نقاشی می کشیدم و به نقاشی علاقه زیادی داشتم و به آموزشگاه نقاشی هم می رفتم و رنگ و روغن کار می کردم، ولی اصلا فکر نمی کردم روزی به هنرستان وارد شوم.
آن قدر به مغز ما پزشکی، ریاضی و مهندسی فرو کرده ادند که در پایه دهم که می خواستم وارد هنرستان شوم ،خودم مطمئن نبودم اینکه بروم یا نروم؛ علاوه بر مخالفت خانواده خودم هم مطمئن نبودم، ولی در یک سالی که ریاضی خواندم، باورم شد که می توانم خودم را در رشته هنر به اثبات برسانم.

** آیا در این راه از کسی تاثیر پذیرفتید؟
بلی، یکی از دوستانم که در تیزهوشان درس خوانده و با بهترین رتبه در بهترین دانشگاه در رشته مهندسی برق نیز پذیرفته شد، چون رشته تحصیلی اش علاقه چندانی نداشت و به هدفی که خودش می خواست نرسیده بود، به من گفت تو که به هنر علاقه و استعداد ذاتی نیز داری، چرا این راه را ادامه نمی دهی؛ همه یک راه می روند و تو می توانی استثنا شود و مطمئنم اگر دنبال علاقه ات بروی، موفق می شوی.

** برای آینده چه برنامه ای داری؟
100 درصد به دنبال پذیرش در دانشگاه تهران هستم، چون فکر می کنم سطح دانشگاه های تهران به مراتب از سایر دانشگاه ها بالاتر است به همین خاطر رشته اول مد نظرم سینما و بعد از آن نقاشی است.

** سطح هنرستان ها چگونه است؟
آن قدر که به مدارس ریاضی و یا تجربی بها و امکانات داده می شود، به هنرستان ها چندان توجهی نمی کنند که لازم است به این موارد رسیدگی شود؛ دلیل مخالفت مادرم با ثبت نام در هنرستان هم این نکته بود و احساس می کرد آن طور که باید به هنرستان ها توجه نمی کنند ولی با این حال دانش آموزان بسیار خوب، بااستعداد و علاقمند زیادی هم در این هنرستان تحصیل می کنند؛ حیف است که این استعدادها هدر بروند و باید از این استعدادها به نحو احسن استفاده بشود.

** قضاوت افکار عمومی در مورد تحصیل در هنرستان چگونه است؟
همیشه نزد افکار عمومی این ذهنیت غلط است که دانش آموزان ضعیف وارد هنرستان می شوند، ولی نسبت دانش آموزان قوی و ضعیف در هنرستان ها نیز مانند دبیرستان ها متغیر است؛ از هر دو طیف در این هنرستان وجود دارد؛ این یک ذهنیت غلطی است که جامعه، معلمان و خانواده ها باعث شده اند و به نوعی به دانش آموزان هنرستانی هم این گونه تحمیل می شود که زیاد تلاش نمی کنند و خودشان را در سطح پایینی در نظ می گیرند و زیاد اعتماد به نفسی برای بالا بردن خود ندارند.

**چه آرزویی دارید؟
آرزو زیاد دارم و یکی اینکه این ذهنیت غلط عوض شده و با دید مثبتی به هنر و تحصیل در هنرستان نگریسته شود، چون زندگی با هنر معنا می یابد و اگر در همه دنیا همه هنر را ارج نهند صلح و دوستی برقرار می شود و ما هیچ وقت شاهد جنگ و ویرانی نخواهیم بود.

** الگویی در این زمینه دارید؟
سعی کرده ام خودم راه خودم را پیدا کنم؛ البته می توان از راه و تجربه دیگران نیز استفاده کرد، اما فکر می کنم انسان باید خودش الگوی خودش باشد و هیچ وقت تقلید نکند.

** چه سبکی هایی کار می کنید؟
انواع سبک هایی که در عکاسی، طراحی و چاپ دستی لازم است در این هنرستان می خوانیم، ابتدا با سبک رئال شروع کردم، و لی به تدریج می خواهم با سبک آبستره و پست مدرن ادامه دهم، زیرا هنر در دنیای مدرن با این سبک ها به پیش می رود.

** از محضر کدام اساتید بیشتر بهره برده اید؟
هم اکنون استاد طراحی به نام آقای ریحانی دارم که در هنرستان میرک تدریس می کند، هم سبک ایشان را بسیار می پسندم و هم کارهایشان فوق العاده است. آقای داوری، نوه استاد بنام نقاشی «استاد باجالانلو»، استاد بعدی من هستند که در سبک رئال کارهای بسیار درخور توجهی دارند، ولی صد حیف که زیاد دیده نمی شوند.
**آیا تا کنون در نمایشگاهی شرکت کرده اید؟
سال گذشته اسفند ماه به همراه بهناز عبدالله پور 2 نمایشگاه گروهی برگزار کردیم که تصویرسازی های ایشان بسیار عالی و در سطح جهانی است.

**چه توصیه ای به دوستان و کسانی که به هنر علاقمند هستند، دارید؟
توصیه ام این است که خودشان صاحب زندگی خودشان هستند و هیچ کس قرار نیست برای فردی تصمیم بگیرد و فقط به ندای درونی خودشان گوش دهند.
6132/518

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانش آموز نخبه تبريز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۵۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، لیلا آقا قزوینی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، جدیدترین دستاورد‌ها در زمینه رادیولوژی نوین و هوش مصنوعی برای متخصصان داخلی و خارج از کشور ارائه می‌شود.

این متخصص رادیولوژی افزود: با توجه به اهمیت ارائه خدمات پزشکی به بیماران مراجعه کننده به اورژانس‌ها به خصوص بیماران دچار تروما و سکته مغزی، تصویربرداری در اورژانس در کنار دیگر مباحثی، چون تصویربرداری سیستم عضلانی اسکلتی، تصویربرداری زنان و بارداری و تصویربرداری سروگردن از محور‌های مورد تمرکز کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران است.

وی با اشاره به شعار کنگره امسال که «رادیولوژی آینده فراتر از افق هاست» و به همین منظور نقش هوش مصنوعی، چت پات‌ها و چت جی پی تی (Chat GPT) در رشته رادیولوژی مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: همچنین در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مبحث اخلاق پزشکی در رادیولوژی به همراه ارایه راهکار‌ها در این حوزه ارایه خواهد شد.

آقا قزوینی با تاکید بر اهمیت درج شرح حال کامل و هدفمند بیمار توسط پزشکان بالینی درخواست کننده تصویربرداری برای دریافت گزارش‌های اصولی و کاربردی تصویربرداری، یادآور شد: از آنجا که دقت و صحت تصاویر درخواستی متخصصان مربوطه در جهت تشخیص دقیق بیماری و بهبود حال بیمار موثر است، آشنایی با نکات چالش برانگیز و گمراه کننده تشخیصی در تصویربرداری در این کنگره مورد بحث و هم اندیشی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ‌ترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است که امسال قرار است در آن مباحث مهم دیگری مانند PET اسکن‌ها مورد بحث و هم اندیشی متخصصان حاذق در این رشته‌ها قرار گیرد.

این کنگره با حضور بیش از ۴۰۰۰ نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از ۴۰۰ سخنران داخلی و خارجی به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری می‌پردازد.

سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود. همچنین، همزمان با این کنگره، آخرین دستاورد‌های تجهیزات رشته تصویربرداری در قالب نمایشگاهی در معرض دید حاضران قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • مقام مسوول درباره مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی: در میهمانی شخصی رخ داده / ترجیح می‌دهیم در این مورد صحبتی نشود / معاون دادستان شیراز: تا کنون سه نفر از عوامل مرتبط با حادثه بازداشت شده‌اند
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • گشایش نمایشگاه توانمندی‌های هنرجویان هنرستان فاطمه الزهرا (س) فیروزه
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • هنرآموزی برای کسب مهارتی پایدار
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است